Perä- ja sisämoottorien huolto ja korjaus

Perämoottoreiden, sisämoottorien  ja sisäperämoottoreiden talvi- ja keväthuollot

Kaipaako veneesi moottori huoltoa tai korjausta? Huollamme ja korjaamme niin sisämoottorit, sisäperä-, ja perämoottorit sekä perävetolaitteet vuosien ammattitaidolla ja osaamisella. Talvella on oivallinen aika laittaa veneen moottori valmiiksi kuntoon, jolloin keväällä voi ennen veneen laskua vesille keskittyä muihin veneen vuosihuoltotöihin. Huolellisesti suoritettu veneen perämoottorin talvihuolto on moottorin pitkän elinkaaren suhteen ehdoton toimenpide. Voimme tarvittaessa noutaa perämoottorinne meille huollettavaksi.

Perämoottorin huolto hinta

Saat meiltä perämoottorisi vuosihuollon alkaen hintaan 65€. Mitä perämoottorin vuosihuolto meillä sisältää? Perämoottorin talvihuollossa käymme läpi muun muassa moottorin sytytystulpat ja huonokuntoiset vaihdetaan uusiin. Myös perämoottorin öljynsuodatin vaihdetaan tarvittaessa uuteen talvi tai keväthuollon yhteydessä. Perämoottorin potkuri tarkistetaan mahdollisilta vaurioilta ja moottorille tehdään makeavesihuuhtelu. 

Perämoottorien huolto hinnasto

Perämoottorin tehoHinta
80-100 hv.65€
115-120 hv.125€
150 hv.149€
175-200 hv.174€
Ylläolevat hinnat eivät sisällä mahdollisia varaosia. Perämoottorin vuosihuollon yhteydessä tehtävistä lisätöistä laskutamme 70€/h.  Kysy meiltä nyt tarjous edullisesta veneen moottorin vuosihuollosta ja hyödy talvi-alennuksesta!
Voimme tarjota myös edullisen huoltopaketin, joka räätälöidään perämoottorin huoltotarpeen mukaan.

perämoottorin korjausPerämoottorien ja sisäperämoottorien korjaus

Hajosiko perämoottorisi? Voit tilata meiltä vaativatkin perämoottorien koneremontit. Meiltä löytyy tarvittava osaaminen ja vaadittavat työkalut perämoottorien ja sisäperämoottoreiden korjauksiin. Olipa kyseessä moottorin jakohihnan vaihto tai vaativampi korjautyö, voit luottaa, että korjaamme veneesi moottorin sovitussa aikataulussa ja luotettavasti.

Yamaha, Honda, Mercury, Mercruiser, Volvo Penta, Yanmar – huollamme kaikenmerkkiset veneidenmoottorit

Huollamme ja korjaamme kaiken merkkiset perä- ja sisämoottorit. Seuraavassa tiivistettynä tietoa Suomessa eniten myytävistä perämoottoreista ja niiden huolloista.

Yamaha-perämoottorihuolto

Yamaha perämoottorit ovat luotettavia perämoottoreita ja säännöllisesti huollettuna erittäin pitkä-ikäisiä. Mikäli kuitenkin Yamaha perämoottorisi kaipaa korjausta, voit luottaa Yamaha perämoottorien korjauksissa ja huolloissa meihin.

Honda-perämoottorihuolto

Honda on yksi Suomen perämoottorimarkkinoiden myydyimpiä venemerkkejä.
Huollamme ja korjaamme Honda perämoottorit asiantuntemuksella ja kokemuksella. 

Mercury-perämoottorihuolto

Yhdysvaltalaiset Mercury perämoottorit ovat laadukkaita ja kestäviä perämoottoreita. Säännöllisesti ja asianmukaisesti huollettuna Mercury-perämoottorit kestää ja toimii moitteettomasti vuodesta toiseen. Mercury myöntää uusille perämoottoreilleen viiden vuoden rajoitetun takuun. Mikäli kaipaat Mercury-perämoottorillesi huoltoa tai korjausta, autamme mielellämme.

Volvo Penta-huolto

Volvo Penta on yksi käytetyimmistä voimanlähteistä erityisesti purjeveneissä. Hoidamme Volvo Penta – dieselmoottorit ammattitaidolla ja asiantuntemuksella.

Perämoottorin makeavesihuuhtelu

Perämoottori makeavesihuuhtelu kannattaa suorittaa ehdottomasti syksyllä, koska jos esimerkiksi öljyn sekaan on valunut merivettä ja moottori huuhdellaan vasta keväällä, on hyvin todennäköistä, että moottori kärsii talven aikana korroosiovaurioita. Kysy perämoottorin syyshuolto-palveluista talvisäilytyksen yhteydessä.

Tässä tärkeimmät perämoottorin huoltotoimenpiteet

  • Vaihteistoöljyn vaihto
  • Termostaattien puhdistus
  • Sytytystulppien tarkastus ja vaihto
  • Moottorin sinkin vaihto
  • Rasvanippojen rasvaus
  • Öljynsuodattimien vaihto sekä moottoriöljyjen vaihto
  • Moottorin kohokammion tarkistus
  • Bensansuodattimien vaihto
  • Potkurin irrotus ja puhdistus
  • Moottorin makeavesihuuhtelu
perämoottorin talvihuolto

Voit kysyä meiltä tarjousta kaikkiin perämoottorin huoltotoimenpiteisiin. Huoltohintamme ovat erittäin kilpailukykyisiä, meiltä huoltotyöt 70€/h.

Click or drag a file to this area to upload.