Veneiden kuljetukset

Kaikenkokoisten veneiden kuljetukset Suomessa ja ulkomailla

Mikäli tarvitset apua veneen siirtoon kesämökiltä kotiin, kotoa kesämökille, Suomesta ulkomaille tai ulkomailta Suomeen, palvelemme sinua mielellämme. Kuljetamme moottori- ja purjeveneet sijainnista ja veneen koosta riippumatta luotettavasti ja turvallisesti. Hoidamme veneesi noston ja kuljetuksen ja laskemisen avaimet käteen-periaatteella. Voimme myös tarvittaessa noutaa ja palauttaa veneenne Suomesta huollettavaksi tai korjattavaksi , sekä talvisäilytykseen edulliseen hintaan.

Ison veneen kuljetus

Veneenkuljetus-kalustomme on suunniteltu erityisesti veneiden kuljetuksia varten. Kaikki venetrailerimme ovat ilmajousitettuja ja näin ollen takaavat niin isoille kuin pienille veneille turvallisen ja tasaisen kuljetuksen. Kuljetamme niin moottori- , purje- kuin kalastusveneet, sekä erilaiset työveneet. Kaikki kuljetuksemme ovat luonnollisesti vakuutettuja.

Veneen kuljetus lavetilla

Isot veneet pitää kuljettaa aina veneiden kuljetukseen tarkoitetulla lavetilla. Meiltä löytyy veneiden kuljetuksiin tarvittavat lavetit, joiden päällä veneet voidaan tukea ja kiinnittää turvallisesti lavettiin.

Miksi veneet kannattaa kuljettaa veneiden kuljetukseen tarkoitetulla traileirilla?

  • Venetrailerin tehokas jousitus takaa vakaan ja pehmeän kyydin.
  • Venetrailerin jarrut on suunniteltu veneiden kuljetukseen, jotta myös raskaimmat lastit kulkee turvallisesti ja on helposti hallittavissa.
  • Vetoautona pitää käyttää raskaan kaluston hinausautoa turvallisuuden takia. Tarpeeksi voimakas vetoauto takaa turvallisen vedon erityisesti ylä- ja alamäissä.

Venekuljetukset Euroopan sisällä

veneen siirtoHoidamme veneesi kuljetuksen Suomessa ja Euroopan sisällä. Jos siis haluat siirtää esimerkiksi purjeveneesi talveksi Espanjaan, autamme mielellämme. Olemme toimineet alalla pitkään ja meillä asiakassuhteemme ovat pitkäkestoisia. Palvelemme asiakkaita aina asiakkaan toiveet huomioon ottaen. Toteutamme kaikki kuljetuksemme aina ammattitaidolla ja turvallisuus huomioiden. 

Venekuljetusten hinnat

Hinta veneen purje- tai moottoriveneen kuljetukselle määrittyy kuljetuksen lähtöpaikan ja määränpään, sekä kuljetettavan veneen mukaan. Näin ollen, emme voi antaa listahintoja veneiden kuljetuksille, vaan laskemme jokaiselle veneen siirrolle hinnan erikseen. 

Veneiden siirtopurjehdukset

Meidän kautta on mahdollista myös tilata purje- tai moottoriveneen siirtopur-

veneen kuljetusjehdus.Siirtopurjehdus voi joskus olla maitse tapahtuvaa kuljetusta edullisempi vaihtoehto.

Useamman veneen kuljetukset

Veneenkuljetuksiin erikoistuneena yrityksenä voimme kuljettaa myös useamman veneensamalla kuljetuksella. Näin voit säästää huomattavia summia kuljetuskustannuksissa.

Click or drag a file to this area to upload.