Venehuollot ja korjaukset

Veneiden korjaukset

Huollamme ja korjaamme moottoriveneet ja purjeveneet ammattitaidolla ja asiantuntemuksella. Hoidamme niin pienet kuin hieman suuremmatkin korjaustoimenpiteet, olipa kyseessä sitten moottori- ja purjeveneiden korjaustoimenpiteet. Ota rohkeasti yhteyttä niin kerromme kuinka voimme auttaa.

Veneen talvihuolto

veneen talvihuoltoVeneen moottorivikojen tavanomaisin syy on laiminlyöty talvihuolto. Erityisesti moottorien talvihuoltoon kannattaa panostaa. Hoidamme veneesi talvihuollon. Kysy meiltä veneesi talvihuollosta talvisäilytyksen yhteydessä tai erillisenä palveluna. 
 

Synteettisen tiikin kansipinnoitus

Tiikki on yksi parhaiten vettä kestävistä pintamateriaaleista veneissä ja se myös näyttää hyvältä. Mikäli kaipaat veneellesi tiikki-pinnoituksen, autamme mielellämme synteettisen tiikin pinnoituksessa veneesi kannelle.

Veneiden varusteiden ja laitteiden asennukset

Palveluihimme kuuluu myös moottorien ja erilaisten varusteiden ja laitteiden asennus. Mikäli siis tarvitset apua esimeriksi pilssipumpun tai plotterin asennuksessa, voit kääntyä puoleemme.

Lasikuidutus ja lasikuitukorjaukset

Veneen lasikuidutus ja lasikuitupinnan korjajus on parasta tehdä talvella tai viimeistään keväällä ennen veneen vesille laskua. Veneen Lasikuitupinnan paikkaus on toimenpide, joka pitää tehdä huolella ja siihen kannattaa varata tarpeeksi aikaa. Mikäli haluat jättää veneen paikkauksen ammattilaisille, autamme sinua mielellämme veneen lasikuidutuksessa ja paikkaamisessa.

Veneen pesu

Veneen pesu on toimenpide joka kannattaa suorittaa jo syksyllä kun vene nostetaan vesiltä. Tällöin lika irtoaa pohjasta kaikista helpoimmin. Veneen pesu ei ole rakettitiedettä, mutta muutamat asiat on hyvä pitää mielessä. Veneen pesuun tulee valita oikeanlaiset pesuaineet ja pesuaineen päätymistä iholle ja silmiin tulee välttää. Jos päätät pestä veneesi itse, muista suojata ainakin silmäsi suojalaisella ennen työn aloittamista.

Veneen pesu höyrypesurilla

Meillä veneet pestään ammattikalustolla ja markkinoiden parhaimmilla ja ympäristö-ystävällisimmillä pesuaineilla. Meillä on myös mahdollisuus suorittaa veneen pesu höyrypesurilla, mikäli esimerkiksi haluat päästä eroon veneessäsi olevasta mahdollisesta homeesta. 

Veneen pesu hinta

Meillä veneen pesu voidaan suorittaa omana huolto-toimenpiteenään tai talvisäilytyksen tai muun huollon yhteydessä. Veneen pesun hinta riippuu veneen koosta ja veneen materiaalista. Hinta veneen pesulle 70€/tunti.

Veneen pohjan myrkkymaalaus

Veneen pohjan myrkkymaalaus keväällä ennen vesillelaskua pidentää veneen käyttöikää. Hoidamme veneen pohjamaalaukset asianmukaisilla pohjamaaleilla. Suoritamme pohjan myrkkymaalauksen mahdollisimman ympäristöystävällisillä aineille.
 

Veneen vahaus

Kaipaako veneesi kansi  tai pohja vahausta? Tuo veneesi meille niin vahaamme veneesi huolella ja ammattitaidolla.
veneen vahaus

Muut veneen korjaus ja huoltotyöt 

 • lasikuitukorjaukset ja paikkaukset
 • veneen pohjan myrkkymaalaus
 • pohjan hionta ja hiekkapuhallus
 • veneen moottorinhuolto ja korjaus
 • perävetolaitteen huolto ja korjaus
 • sähkötyöt
 • lisävarusteiden asennukset ja huolto (plotterit, ym).
 • keulapotkureiden asennukset
 • potkurien korjaukset
 • potkurin puhdistus ja akselin rasvaus
 • lujitemuovi-veneiden hiushalkeamien paikkaukset
Click or drag a file to this area to upload.