Veneiden talvisäilytys

Talvisäilytyspaikkamme talvelle 2020-2021 ovat loppuunmyyty tällä hetkellä.

Veneen talvisäilytyksellä on väliä. Lasikuituveneen arvioitu elinkaari on noin 40 vuotta, mutta hyvin hoidettuna huomattavasti pidempi. Säilytä arvovenettäsi turvallisesti ja anna meidän helpottaa kiireistä arkeasi pitämällä veneestäsi huolta!

Myös suurimmat korjaustoimenpiteet kannattaa hoitaa silloin kun vene on telakalla.

Vinkit veneen moottorin talvisäilytykseen:

  • Jos veneessäsi on sisämoottori, tyhjennä tai suojaa jäähdytysjärjestelmä pakkasnesteellä, kun nostat veneen vesiltä. Jään vaurioittaman sisämoottorin korjaaminen on erittäin kallista.
  • Vaihda koneesta kulunut moottoriöljy pois. Uusi, puhdas öljy suojaa moottoria talvella paremmin kuin kulunut öljy.

Talvisäilytys Tallinnassa

Veneiden talvitelakointi kannattaa tehdä hyvissä ajoin ennen jäiden tuloa. Mikäli et ole kuitenkaan vielä löytänyt veneellesi edullista talvisäilöä, ei ole syytä huoleen, sillä me autamme mielellämme. Veneen talvisäilytys Tallinnassa on edullinen ja järkevä vaihtoehto. 

Talvisäilytyshallimme sijaitsee vartioidulla alueella Piritan Sataman läheisyydessä. Alueelta pääset nopeasti ja vaivattomasti Tallinnan keskustaan ja laivasatamaan.

Veneen talvisäilytys hinta 

Säilytä veneesi Tallinnassa edulliseen hintaan 6€/m²/kuukaudessa tai lämmitetyssä hallissa 11€/m²/kuukaudessa. Venevarastomme sijaitsee Tallinnan satamassa hyvien liikenneyhteyksien äärellä. Varastomme sijaitsee vartioidulla alueella. 

Esimerkiksi kolme metriä leveän ja seitsemän metriä pitkän veneen varastointikustannus viideksi kuukaudeksi maksaa meillä lämpimässä: 21 x 11€ x 5kk= 1155€.

veneen talvisäilytys

Veneen talvisäilytys ja huolto

Veneen talvisäilytyksen yhteydessä on järkevää huoltaa vene talvikuntoon ja tarvittaessa suorittaa tarvittavat korjaukset kun vene on kuivalla maalla.  Suurin osa dieselmoottoreiden vaurioista johtuu moottorin talvihuollon laiminlyönneistä. Suoritamme veneesi talvihuollon talvisäilytyksen yhteydessä suoritettuna.

Veneen talvisäilytys Helsinki, Hanko, Espoo, Loviisa, Porvoo, Kirkkonummi.

Asutko jossakin mainitussa kunnassa ja pohdit minne saat veneesi säilöön talveksi kun veneiden talvisäilytyspaikat ovat pääkaupunkiseudulla kiven alla ja kalliita? Ei hätää, kerkeät vielä purjehtimaan tai ajamaan veneesi Tallinnaan talvisäilytykseen. Voimme myös järjestää veneellesi siirtopurjehduksen tai kuljetuksen laivarahtina. 

Click or drag a file to this area to upload.