Veneen talvitelakointi

Veneiden talvitelakointi kannattaa tehdä hyvissä ajoin ennen jäiden tuloa. Mikäli et ole kuitenkaan vielä löytänyt veneellesi edullista talvisäilöä, ei ole syytä huoleen, sillä me autamme mielellämme. Veneen talvisäilytys Tallinnassa on edullinen ja järkevä vaihtoehto. 

Veneen talvisäilytys hinta 

Säilytä veneesi Tallinnassa edulliseen hintaan 4€/m²/kuukaudessa tai lämmitetyssä hallissa 9€/m²/kuukaudessa. Venevarastomme sijaitsee Tallinnan satamassa hyvien liikenneyhteyksien äärellä. Varastomme sijaitsee vartioidulla alueella.

Esim. kolme metriä leveän ja kahdeksan metriä pitkän purjeveneen talvisäilytys hinta viideksi kuukaudeksi lämmitetyssä hallissa:: 3x8m x 9€ x 5= 1080€

veneen talvisäilytys

Veneen talvisäilytys Helsinki, Hanko, Espoo, Loviisa, Porvoo, Kirkkonummi.

Asutko jossakin mainitussa kunnassa ja pohdit minne saat veneesi säilöön talveksi kun veneiden talvisäilytyspaikat ovat pääkaupunkiseudulla kiven alla ja kalliita? Ei hätää, kerkeät vielä purjehtimaan tai ajamaan veneesi Tallinnaan talvisäilytykseen. Voimme myös järjestää veneellesi siirtopurjehduksen tai kuljetuksen laivarahtina. Kysy tarjous. 

Veneen talvisäilytys ja huolto

Veneen talvisäilytyksen yhteydessä on järkevää huoltaa vene talvikuntoon ja tarvittaessa suorittaa tarvittavat korjaukset kun vene on kuivalla maalla.  Suurin osa dieselmoottoreiden vaurioista johtuu moottorin talvihuollon laiminlyönneistä. Suoritamme veneesi talvihuollon talvisäilytyksen yhteydessä suoritettuna.